Μίλτοσ Τεντόγλου Κοπελα / H5omqmx3dmb5qm - Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή.. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες».

Ο 23χρονος είναι ερωτευμένος με τη βάσω ντίνη, επίσης αθλήτρια. Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στον τελικό του άλματος εις μήκος, με τον μίλτο τεντόγλου που κατέκτησε. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία.

D81qopio9azofm
D81qopio9azofm from www.reader.gr
Ο έλληνας άλτης ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου. «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού.

Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου μετά την πρόκριση του στον τελικό του μήκους του παγκοσμίου πρωταθλήματος. «ο τεντόγλου μάς προσέφερε το ψυχικό άλμα που είχαμε ανάγκη σε μία τόσο δύσκολη ημέρα» ▸ ολυμπακοί αγώνες: Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα πως ο τέντογλου ήταν τρίτος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με.

Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Χρυσός ολυμπιονίκης ο μίλτος τεντόγλου. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο).

0fmvwja8u7nipm
0fmvwja8u7nipm from www.athensvoice.gr
Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Ο μίλτος τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τόσο μέσα στο στίβο, όσο κι έξω από αυτόν, όπου και κατάφερε να γίνει… viral με. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία.

Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό!

Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. Μέχρι και την τελευταία προσπάθεια του, ο μίλτος τεντόγλου ήταν πέμπτος, ωστόσο απέδειξε πως έχει τεράστιο ταλέντο αλλά και ψυχή. Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Ήμουν τυχερός, ο κουβανός ήταν καλύτερος, δεν έπρεπε να έχω κερδίσει εγώ. Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους. Μετά κάνει δηλώσεις ο προπονητής του: Ένατο χρυσό και 30ό συνολικά το μετάλλιο του τεντόγλου για την ελλάδα στο στίβο. Ο τεντόγλου μάλιστα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να νικήσει ο τραυματίας ετσεβαρία από την κούβα, τον οποίο είχε εξάλλου αγκαλιάσει μετά το πέρας του αγώνα. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Όλοι χρωστάμε ένα «ευχαριστώ» στην κοπέλα του μίλτου τεντόγλου. Οργή για την ανάρτηση για κλειστές ταβέρνες εν μέσω καύσωνα. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα.

Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί.

Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Ka8hmerinh Enhmerwsh Gia Thn Kozanh Apo To 2001 Kozanh Kozanhs Kozanh Kozani Kozanh Kozanhs Kozani Ptolemaida Ptolemaida Eordaia Eordaia
Tentogloy Eyxaristw Thn Kopela Moy Poy Moy Spaei Ta Neyra Ka8hmerinh Enhmerwsh Gia Thn Kozanh Apo To 2001 Kozanh Kozanhs Kozanh Kozani Kozanh Kozanhs Kozani Ptolemaida Ptolemaida Eordaia Eordaia from media-eu.kozan.gr
Επική δήλωση του χρυσού ολυμπιονίκη ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες». Μεγάλοι τελικοί πετρούνια και τεντόγλου στο πρόγραμμα της δευτέρας (2/8). «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Ο τεντόγλου σε φάση δεν ξέρω αν θα 'χω χρόνο το απόγευμα για την απονομή. → δείτε τη λέξη παλικάρι (αρσενικό). Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! «δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα.

Συγχαρητήριο μήνυμα στον μίλτο τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους με ένα καταπληκτικό άλμα στα 8,41μ ο μίλτος τεντόγλου κέρδισε τo χρυσό μετάλλιο στους.

«δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Ο έλληνας πρωταθλητής, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, κάνοντας άλμα. Χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος ο «ιπτάμενος» μίλτος τεντόγλου (βιντεο). Κερδίζει ο τεντογλου και κανει δηλώσεις: Συγχαρητήριο tweet μητσοτάκη σε μίλτο τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Ο cool και ευθύς showman, μίλτος τεντόγλου έγινε χρυσός ολυμπιονίκης στη χώρα που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Στο τελευταιο αλμα και πηρε το χρυσο. O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Μιλάει γιαπωνέζικα, απογειώνεται στις 21 μοίρες και προσγειώνεται σε ατόφιο χρυσάφι. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο. Χρυσός ολυμπιονίκης είναι πλέον ο μίλτος τεντόγλου μετά τον σημερινό αγώνα στο άλμα εις μήκος.

Συγκίνηση και ήχοι από συρτάκι στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στο τόκιο μίλτος τεντόγλου. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώτο.